Vlekkeloze service in
verven en behangen

Een tapijt is het toonbeeld van gezelligheid, zacht aan de voeten, warm voor uw interieur.

Wolfs Wonen is thuis in alle mogelijke tapijten: standaard of voor u op maat gemaakt, rond of vierkant, in een moderne of eerder klassieke stijl, u kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij ons. Steeds kwaliteit van formaat!

Wolfs Wonen is officieel verdeelpunt van Levis Atelier verf in Limburg

Deze verven garanderen niet alleen een voortreffelijk en streepvrij eindresultaat, ze zijn ook geliefd omwille van hun intense kleuren, kleurbestendigheid, schrobvastheid (de verf blijft ook bij frequent schoonmaken intact) en UV-bestendigheid. Vlekken blijven geïsoleerd.

Verfadvies op maat

De kans is klein dat u bij ons de verf niet vindt die u op het oog hebt, te ontdekken via de vele stalen die we voor u ter beschikking hebben. We vertrekken van kleurloze potten en transformeren die naar de kleur van uw keuze. Uiteraard geven we met veel plezier een woordje professioneel verfadvies. Dat kan in onze winkel in Sint-Truiden, maar net zo goed bij u aan huis.

Bekijk onze diensten

Goed thuiskomen begint bij een professional die kan aanvoelen wat u precies belangrijk vindt in uw interieur. Wolfs Wonen staat voor creatieve oplossingen, en tegelijk ook voor kwaliteit op maat. Dat betekent dat de klant centraal staat in alles dat we doen. We hebben een luisterend oor voor uw wensen en vertalen dit naar maatwerk uit eigen atelier. Onthoud: geen enkel probleem is ons te moeilijk of te groot! En last but not least: Wolfs Wonen maakt een wereld van verschil door een warme service, persoonlijke passie en individuele aanpak die u bij ons ervaart, in tijden van afstand en internet. Het is ons maatwerk en onze menselijkheid die u goed doet thuiskomen.

Raamdecoratie

Ontdek onze elegante raamdecoratie voor een warme sfeer in huis.

Tapijten

Creëer comfort en stijl met onze hoogwaardige tapijten.

Vliegenramen

Ontdek onze elegante raamdecoratie voor een warme sfeer in huis.

Atelier

Uw stempel doordrukken met bijpassende kussens op maat

Muurmake-over
met Wolfs Wonen

Onze merken