Gordijnen uit
eigen atelier

Familiezaak Wolfs Wonen staat voor kwaliteit, service en maatwerk, ook voor de meest veeleisende klant.

In ons eigen atelier verwerken we eigenhandig en met de grootste precisie alle stoffen: een unieke service die u elders vandaag niet meer gauw zal krijgen. We bestellen en maken de rails en gordijnen op maat volledig zelf.

Uw stempel doordrukken met bijpassende kussens op maat

Uw persoonlijke finishing touch en eigen, unieke woonstijl laten voelen in heel uw woonruimte? Zelfs uw kussens kunt u volledig in dezelfde stof en kleur laten maken in ons eigen atelier en zo naadloos bij uw gordijnen en de rest van uw interieur laten passen. Hadden we u al verteld dat perfectie voor ons geen detail is? Dat geldt zeker ook voor uw project.

Alle binnensystemen, door ons geplaatst

Een ruime waaier aan raamdecoratie voor binnen is bij ons verkrijgbaar, in de meest uiteenlopende stijlen en met oog voor perfectie bij u geplaatst:

✅ We bekijken samen met u alle mogelijkheden en luisteren aandachtig naar uw wensen

✅ Alles wordt in eigen atelier vervaardigd

✅ De volledige samenwerking, ons maatwerk, de plaatsing en onze na-service: echt àlles wordt door Wolfs Wonen zelf verzorgd

Bekijk onze diensten

Goed thuiskomen begint bij een professional die kan aanvoelen wat u precies belangrijk vindt in uw interieur. Wolfs Wonen staat voor creatieve oplossingen, en tegelijk ook voor kwaliteit op maat. Dat betekent dat de klant centraal staat in alles dat we doen. We hebben een luisterend oor voor uw wensen en vertalen dit naar maatwerk uit eigen atelier. Onthoud: geen enkel probleem is ons te moeilijk of te groot! En last but not least: Wolfs Wonen maakt een wereld van verschil door een warme service, persoonlijke passie en individuele aanpak die u bij ons ervaart, in tijden van afstand en internet. Het is ons maatwerk en onze menselijkheid die u goed doet thuiskomen.

Raamdecoratie

Ontdek onze elegante raamdecoratie voor een warme sfeer in huis.

Tapijten

Creëer comfort en stijl met onze hoogwaardige tapijten.

Verf en behang

Ontdek onze elegante raamdecoratie voor een warme sfeer in huis.

Vliegenramen

Ontdek onze elegante raamdecoratie voor een warme sfeer in huis.

Onze galerij

Ontdek het ambacht
achter Wolfs Wonen

Onze merken